Nastavlja se vrelo ljeto – Bogoslovi u Karlobagu – Preminule Mare Grgić i Kate Malinar

21 srp

Jutros je slavljena u 8 sati misa u slunjskoj crkvi. U njoj smo se spomenuli i onih koji su nas osjetilno napustili ili kako kažemo, koji su umrli. Međutim oni su duboko ostali u nama, u zajedništvu svetih. Smrt je samo “oduzimanje vidljivosti” odnosno zemaljskog doživljavanja. Mi se nalazimo u samoći ali samoća seže samo do granice gdje nema vjere, nade i ljubavi. Tako vjernik ne može biti neutješen, upasti u zastrašujuću prazninu, u vladavinu smrti. Naprotiv, on ostaje u prostoru ljubavi. Jutros je oveća grupa vjernika slavila misu koja je događaj dana, predokus buduće punine ljubavi. 

Misa jutros u 8 sati u Slunju

Nastavlja se vrelo ljeto. Sunce pripiče svom silinom. Trava je uvela, vrtovi jedva preživljavaju…Ali uskoro će doći osvježenje, kiše…

Jutros u Slunju

Naši bogoslovi ovih dana imaju zajedničke praznike u Karlobagu. Boravak u zajednici u opuštenoj atmosferi, kontakt s ljudima koji ovdje žive a to sve pod duhovnim vodstvom, jedno je od iskustava koja ostaju u ugodnom sjećanju.

U 24 sata – U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom – javlja PU karlovačka.

                           

Preminula je u 75. godini života MARE GRGIĆ. Bit će pokopana 22.07. 2017. u 14 sati na groblju Lađevac.

Preminula je u 83. godini života KATA MALINAR. Bit će pokopana 22.07.2017. u 12.30 sati na groblju Jamadol. Za njom žali sin Ivica, kći Mande s obiteljima, rodbina