Kickboxing: Slunjankama kadetska i seniorska titula Hrvatske

13 ožu

Na Državnom prvenstvu za mlađe kadete i seniore u kickboxingu koje se održalo o Osijeku 10. ožujka Slunjanke opet donijele medalje. Njihov trener Milenko Bosanac s lakoćom osvaja s ovim mladim športašima odličja širom domovine.
U Osijeku je Viktorija Kampić s 4 pobjede postala KADETSKA PRVAKINJA HRVATSKE u kategoriji mlađih kadetkinja -32 kg
Po prvi put u povijesti slunjskog kluba dobili smo i seniorsku prvakinju, a to je Nikolina Požega, koja je s dvije pobjede došla do naslova i postala SENIORSKA PRVAKINJA HRVATSKE u point fighting -60 kg.
Luna Močilac s tri pobjede i porazom u finalu od naše Viktorije, postala je KADETSKA VICEPRVAKINJA HRVATSKE.
Ela Magdić sa dvije pobjede i porazom u finalu, postala KADETSKA VICEPRVAKINJA HRVATSKE u -42 kg
Gabriel Močilac s jednom pobjedom i porazom u polufinalu, osvaja brončanu medalju.
Još je nastupila i Ema Katić koja osvaja 5. mjesto (tekst i snimci Milenko Bosanac)

Fotografija Milenka Bosanca.

Na pobjedničkom tronu

Viktorija Kampić proglašena je najboljom mlađom kadetkinjom u point fightingu. Slunjani su bili drugoplasirani u sveukupnom poretku u point fightingu, najbolji kod mlađih kadetkinja i drugoplasirani kod seniorki, a Karlovčani drugoplasirani kod seniora.

Što bi koristilo kad bih sve medalje osvojio a dušu izgubio? Odličje koje osvojimo tako je smiješno u usporedbi s odličjem koje nam daje Božja dobrota. Nažalost, Božji dar možemo odbiti i ostati zatvoreni u kavezu svoga ega. Tužna priča. A Bog nas sanja kao svoje suradnike koji s njim razgovaraju i pripremaju se za veliki skok iz smrtnosti u vječnost.