Vladu čekaju teški izazovi

7 srp

Nakon što je narod progovorio i izrekao svoju volju u demokratskim izborima treba odmah prionuti na posao. Pobjednička stranka može sastaviti vladu bez većih poteškoća. U ovako kriznim situacijama narod je izabrao stabilnu vladu. Istovremeno “parkirao” je neke strančice koje su svojom galamom dojadile svakome. Narod ne voli one koji kritiziraju i obećavaju nemoguće. Iz Sabora su ispali neki pojedinci koji su ovu uvaženu i ozbiljnu instituciju koristili sa svoju osobnu promidžbu. Ipak, ušli su u sabor neki drugi koji će ići njihovim putem provokacija. Unaprijed znaju da se ne mogu probiti petokrakom ali mogu provocirati i to je njihov domet. Oni će na idućim izborima također biti “parkirani” na slijepi kolosijek. Nije narodu “vrana mozak popila” kako neki misle. Ne treba puno pameti da otkrijemo sotonističke prste u nekim programima. Ne treba podcijeniti narod!. Oni koji su ga podcijenili ovaj put su se prevarili.

Danas je u slunjskom kraju svježe, vjetrovito za razliku od jučerašnjeg dana. S korona virusom i dalje se borimo. Mjere zaštite treba prakticirati. Predviđena skupština branitelja zakazana za petak dolazi u pitanje upravo zbog opasnosti virusa.

Na Slunjčici danas

Pozirao nam je strpljivo i kao da je želio nešto reći našim čitateljima

                        

Preminuo je u 84. godini života ANTUN-TONE OBAJDIN iz Podmelnice. Živio je i radio u Njemačkoj u mjestu Kochel am See. Bit će pokopan u Njemačkoj. Za njim tuguju supruga Ankica ( rodom iz Drež. Selišta), sin Anton, kćerka Suzana i Irena, sestre Jelena I Anka, unuci, nećaci i rodbina (podatke poslao nećak Joso Obajdin)