Tmurno vrijeme opet – Pokopan Josip Volf

13 stu

Opet se vratilo tmurno vrijeme u slunjski kraj. Jutros je maglovito, vlaga velika u zraku, hladno…Ipak, život ide dalje. Vidimo radnike kako rade na otvorenom, promet se odvija normalno. Ljudi koji šeću po gradu uglavnom hodaju s maskama. Ponekad je teško prepoznati maskiranog prijatelja ili susjeda!

Magla svuda oko nas

U 10 godina na hrvatskim cestama poginulo je 4.111 ljudi. To je jedan grad. K ovima trebamo dodati  povrijeđene. Ovo najbolje govori o odgovornosti na cestama. Prometna nesreća ne događa de nekome drugome nego smo svi mi potencijalne žrtve i počinitelji.

Pokopan Josip Volf – Danas je na groblju u Blagaju u 12 sati pokopan Josip Volf koji je rođen u Blagaju 1932. Kao mnogi Blagajci otišao je u svijet. Sa suprugom Janjom  podigao je dvoje djece. Preminuo je u Zagrebu 10.11.2020. Nakon mise u župnoj crkvi u Blagaju danas u 12 sati pokopan je na mjesnom groblju. Za njim žale djeca i unučad.

Sa sprovoda Josipa Volfa

Preminuo Kićo Slabinac – Umro je Krunoslav Kićo Slabinac (76). Glazbenik je preminuo jutros u 6.50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao već tri mjeseca. Ovaj vrsni glazbenik bio je popularan: sve su ga generacije voljele. Njegovi hitovi rado se pjevuše u svim vremenima i prilikama: on će ostati i dalje u svojim pjesmama među nama!