Sajmeni četvrtak Preminuli Joso Holjevac, Katarina Šebalj i Milan Oreščanin

6 svi

  Jutros je opet jesenski dan: brda u magli, vlaga, prohladno, sunce skriveno iza oblaka. To ne sprečava održavanje sajma četvrtkom u Slunju. Već su jutros rano štandovi spremni. Ljudi prolaze, ponešto kupuju…Jedni dolaze, drugi odlaze i tako do 13 sati.  Evo nekoliko snimaka!

 

 

 

Predizborna kampanja – Predizborna kampanja u Slunju ponajprije se vidi na plakatima. A danas su neke stranke na štandovima nudile svoje programe.

Veliko zanimanje pobudila je kandidatura za gradonačelnicu Slunja gđa Mirjana Puškarić koja se pokazala uspješnom u radu sa starijim osobama kao ravnateljica crvenog križa Slunj. Ona je kandidatkinja HDZ-a  za gradonačelnicu. Kandidat Škorinog Domovinskog pokreta je Željko Lustig iz Veljuna a SDP podržava Nenada Katića iza kojeg stoji formalno grupa birača. 

Osim Mirjane Puškarić nismo danas susreli druge kandidate za gradonačelnika Slunja

                      

Preminuo je u 81. godini života JOSO HOLJEVAC iz Podmelnice 12. Pogreb u četvrtak 6. svibnja u 14 sati na slunjskom groblju.Nedavno je preminula njegova sestra Jelena. Nisu imali obitelji pa su njihove kuće zatvorene. Za njim tuguju rodbina i prijatelji

Preminula je u 88. godini života KATARINA ŠEBALJ  iz Lipovače 62. Pogreb u čet.  6. svibnja u 15 sati na groblju u Drežniku. Za njom žale sinovi Zlatko, Dragan i dane, kćerke Roja i Jelena, snahe, zetovi, unučad i praunučad

Preminuo je u 66. godini života MILAN OREŠČANIN rodom iz Slunja a živio je u Novom Sadu. Pogreb u pon. 10.05.2021. na gradskom groblju u Novom Sadu. Za njim žali supruga Milica, djeca Dušan i Dragan, sestre Vesna i Dragana s obiteljima i rodbina u Slunju i Novom Sadu.