Slunj: pohvale i priznanja u Srednjoj školi na kraju školske godine

30 lip

Danas je u Srednjoj školi Slunj bilo svečano i živo. Podjela priznanja i nagrada učenicima na kraju školske godine okupila je učenike, profosore i goste. U 10 sati u holu lijepe zgrade Srednje škole odsvirana je državna himna. Ravnateljica gđa Dijana Cindrić pozdravila je učenike, profesore i goste na kraju jedne školske godine. Od gostiju prisutan je gradonačelnik g. Jure Katić, predsjednik športskih društava i udruga Grada Slunja g. Ivica Požega i župnik Mile Pecić. Gradonačelnik i župnik čestitali su učenicima i profesorima na jednoj uspješnoj školskoj godini.

Slijedila je podjela pohvala i priznanja učenicima i profesorima. Od gimnazijalaca nagrađen je 21 učenik a knjigu je dobila Anamarija Bogović za prvo mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti i Vinko Cindrić za osvojeno treće mjesto. Pohvaljene se učenice koje su završile s odličnim uspjehom i isticale se uzornim vladanjem: Petra Mateša i Nika Požega. Pohvaljene su učenice (4d razred) koje su sva četiri razreda završile s odličnim uspjehom i isticale se uzornim vladanjem a to su: Marija Gračan, Iris Kos, Anamarija Malkoč i Nikolina Rendulić. Za odličan uspjeh i osvojeno drugo mjesto na županijskom takmičenju iz kemije nagrađen je pohvalom i knjigom Ivan Golek. Za odlične uspjehe u školi i osvojeno drugo mjesto na takmičenju iz matematike nagrađena je pohvalom i knjigom Tea Požega. Proglašena je učenicom generacije 2015/16 i nagrađena knjigom učenica 4. razreda Marija Tominac.

Od ekonomista nagrađeno je 19 učenika a pisane pohvale dobile su Mateja Rakocija i Katarina Stepić, Martina Magdić, Renata Jurčević, Antonija Volarić te Marina Stipetić.

Od tehničara računovodstava nagrađeno je 19 učenika a Ivan Sabljak i Marin Radočaj nagrađeni su i poklonom.

Od strukovnih zanimanja pohvaljeno je 10 učenika a posebno su nagrađeni Luka Kolić i Mihael Grdić za sudjelovanje na 4. natjecanju solarnih automobila u Sisku.

U školi se osjećalo predprazničko raspoloženje. Maturanti se nalaze opet na križanju puteva: što izabrati odnosno koji fakultet upisati i kako naći svoje mjesto u društvu. Oni imaju pravo na svoje snove koji mogu biti stvarnost. Ono što su danas doživjeli neponovljivo je i kao odrasli to ne mogu doživjeti.

300616b

Gđa Dijana Cindrić

 

300616g

Pohvale i priznanja primili su  marljivi učenici

300616c

Gosti

300616d

Marija Tominac proglašena je učenicom generacije 2015/16

300616e

Malo smjeha…

300616f

Mnogi će učenici ponijeti lijepe uspomene iz srednje škole

 

Iz albuma:

U Lađevcu prije 20 godina tj. 1996. godine

300616abc