Tjedan na izmaku – Večeras tečaj za brak u Slunju – Preminula Dragica Burić r. Paulić

14 lis

Zamislite jedan bračni par koji očekuje dijete: Kakvo će biti? Kakav će osmijeh imati, kako će govoriti? Usuđujem se reći da je Bog sanjao svakoga od nas, kao što otac i majka sanjaju svoje dijete. To nam daje veliku sigurnost. Bog Otac je želio tebe, a ne masu naroda, želio je svakoga od nas. To je temelj našega odnosa s Bogom. Mi govorimo Ocu koji nas ljubi, koji nas je odabrao i dao nam ime. Zamjećuje se kad se neki kršćanin ne osjeća „izabranim od Boga“. Naprotiv, kad se osjeća pripadnikom jedne zajednice, onda je poput navijača neke nogometne momčadi. Navijač odabire momčad i pripada joj – rekao je Papa.

141016b

Jesen pomalo ulazi u šume, vrtove, voćnjake…

Danas: pojačan promet u popodnevnim satima kroz Slunj. Žrtve na našim cestama upozoravaju da treba voziti s dodatnim oprezom sad u jesen kad su ceste mokre i vidljivost slabija.

Danas nastavak tečaja za brak u Slunju u 19 sati (nakon mise u 18 sati): večeras će zaručnicima govoriti gđa Ines Tomić, majka četvero djece i voditeljica savjetovališta za brak.

                   †

Preminula je u 67. godini života DRAGICA BURIĆ r. Paulić rodom iz D. Nikšića (Kovačova). Javljala se povremeno u godišnjaku “Mostovi”. Bit će pokopana u Lučkom u ponedjeljak 17. listopada u 15 sati. Za njom žali suprug Stjepan, sinovi Robert i Romeo, snahe, unučad i brojna rodbina