Opet otoplilo – Večeras koncert KUD-a “Korana” i gostiju . Preminuo Joso Bijonda

2 pro

Jutros je bilo svježe ali oko podneva opet se vratilo toplo vrijeme kakvo je bilo nedavno. Jutros je u Slunju održana zornica. Raduje nas da broj sudionika raste…

Danas KUD “Korana” i gosti održavaju godišnji koncert u športskoj dvorani u Slunju u 19 sati!

Zapela nam je za oko mala vijest koja nas je obradovala: u kazalištu Vidra u Zagrebu 1. prosinca Udruga slijepih Grada Zagreba priredila je koncert u povodu 20 godina rada ansambla Udruge slijepih. Kao gost sudjelovao je mješoviti zbor župe Male Terezije, župni zbor sv. Martina  iz Dugog sela te župni zbor sv. Franje iz Vugrovca. 

Druga vijest kaže da je kradljivac ukrao parfeme u jednoj trgovini u Karlovcu i pri tom je uhvaćen. Sad, da je uzeo kruh jer je gladan nekako bismo razumjeli, ali krasti parfem!

                     †

Preminuo je u 68. godini života JOSO BIJONDA rodom iz Lađevca. Živio je za glazbu, svirao je u KUDU “Lađevčani”. Srcem je bio u Lađevcu iako je živio u Zagrebu. Bit će pokopan u Zagrebu na groblju Markovo Polje u 11. 40 sati a misa u 12.50 sati u crkvi sv. Pavla Retkovci. Za njim žali supruga Dragica, sin Zoran, kćerka Maja, unučad, rodbina i sav slunjski kraj.

 

sav slunjski kraj.