Preminuli Bratoljub Mujić (41) i Jelena Jurčević (94)

12 sij

Danas 12. siječnja u Blagaju je preminuo mladić BRATOLJUB MUJIĆ. Bratoljub je rođen 1976. i sin je Josipa i Karoline r. Grašić. Obolio je od raka.  Liječnici su sve pokušali ali njegov organizam nije izdržao. Bit će pokopan u subotu 14. siječnja u 13 sati na groblju u Blagaju. Prije ukopa misa u župnoj crkvi u Blagaju. Za njim žale rodbina, prijatelji. 

Bratoljub Mujić

 

Preminula je u 94. godini života JELENA JURČEVIĆ iz Slunja (Plitvička 90). Primila je sakrament Pomazanja prije smrti. Bit će pokopana u petak 13. siječnja na groblju u Slunju. Za njom žale kćerke Jelena, Mirjana, Ivanka, unučad i rodbina  

Jelena Jurčević

 

Danas u 15 sati na slunjskom groblju iskazana je počast ukopa Biserki Dugandžić. Biserka je rođena u Slunju. Veći dio života provela je izvan Slunja. Bila je prosvjetni djelatnik (i ravnateljica škole). U Slunj se vratila sa suprugom Jakovom nakon “Oluje”. Radila je kratko i u Srednjoj školi Slunj. Sa suprugom Jakovom podigla je dva sina i kćerku. Borila se u tišni doma u Slunju s opakom bolešću… Uz župnika pogrebu je prisustvovao Jakovljev brat fra Ivan Dugandžić koji je franjevac u Međugorju. On je i predvodio misu u župnoj crkvi za pokojnicu.  

Sa pogreba Biserke Dugandžić