Novi snijeg u slunjsko-plitvičkom kraju – Preminuo Joso Pavlić, otac dvojice poginulih branitelja

18 velj

Jutros je osvanuo novi snježni pokrivač u slunjsko-plitvičkom kraju. Opet su stabla okićena. Snijeg je mokar, pomalo se topi i stvara bljuzgu. U svakom slučaju donio je probleme pješacima i vozačima a ponekom i radost.

Ovi su snimci u Slunju napravljeni jutros u 7.35 sati

Jutros su naši voćnjaci opet okićeni

Slunjski parki jutros u 7.30 sati

Život se nastavlja usprkos snijegu. Danas je vjenčanje u slunjskoj crkvi i pogreb na groblju.

Misa u Rakovici i u 18 sati – Ponekad turisti u prolazu, pogotovo ljeti, pitaju za popodnevnu misu u slunjsko-plitvičkom kraju. Mise su uglavnom prije podne, zadnja u Blagaju u 14 sati. Od sutra vlč. Andrija Kekić uz prijepodnevnu misu uvodi i misu u 18 sati u župnoj crkvi u Rakovici. Tako će se putnici u prolazu ili turisti moći pridružiti misi u Rakovici u 18 sati!

Danas u 14 sati na slunjskom groblju pokopan je Petar Gračan. Nakon pogreba slijedila je misa u župnoj crkvi. Pokojnom su odali poštovanje trojica sinova i rodbina

                    

Preminuo je u 83. godini života JOSO PAVLIĆ iz Drežnika 9. Bit će pokopan u nedjelju 19. veljače u 14 sati na groblju Drežnik Grad. Za njim žali žena Ana, sinovi Ivan i Milan, kćerka Vesna, snahe i zet, unučad, praunučad i robnina. Pokojni Joso otac je poginulih branitelja Jure i Ante Pavlić. Jure je poginuo 27.08.1991. u Vagancu a Ante 27.08.1992. na poligonu.