Naše nove stranice nakon 10 godina

6 velj

Nakon 8 dana odkad su puštene u pogon nove stranice dobili smo više informacija. Neki se nisu odmah snašli jer su imali uhodan način pristupa pa su pomislili da su stranice ugašene ili nisu prepoznali da se radi o istim stranicama samo novom ruhu. Ustvari nije se ništa promijenilo kad je riječ o pristupu našim stranicama. Adresa je i dalje: www.slunj-crkva.hr . Posjetitelji naših stranica su sve generacije u domovini i svijetu. Na to smo ponosni jer se oko ovih stranica okuplja obitelj. Bilo bi dobro da vještiji pomognu onima koji se teže snalaze. Mogu im ugraditi opciju da se odmah otvaraju naše stranice čim iziđu na internet.

Neki žale za starim dobrim stranicama koje su bile tako jednostavne i odmarale su oko i to kroz deset godina. Toga smo bili svjesni. Isto tako mnogi su s oduševljenjem prihvatili nove stranice. Posebno su im osvježenje video-prilozi, najava događaja, galerija… Na pr. sinoćni video imao je 420 pregleda do trenutka dok ovo pišemo. Najava nekih događaja također je važna. Nastojat ćemo svaki dan objaviti neki video prilog. Pomalo idemo prema tomu da dnevne vijesti budu video-vijesti. Neke ćemo rubrike još uvesti ili postojeće poboljšati. Što se tiče komentara i njih ćemo uvesti ali se moramo ograditi od onih pojedinaca koji siju mržnju, vrijeđaju, ponižavaju skriveni iza lažnog imena.

Desetgodišnji rad ostavili smo u arhivu novih stranica pa ih se može pogledati i podsjetiti na neke događaje koje smo zaboravili.

Našim dragim posjetiteljima, ma gdje bili, želimo Božji blagoslov i obilje sreće! Svoje sugestije i prijedloge pošaljite (za sada) na e-mail: mile.peci@ka.t-com.hr

0602161b

Danas u Rastokama