Četvrtak u Slunju – Preminula Milka Bobinac Vilimova

12 lis

Bablje se ljeto produžilo. Nižu se lijepi sunčani dani. Tako je i danas u Slunju: sajam četvrtkom suncem obasjan. Velika ponuda voća i povrća. Vrijedne domaćice mogu izabrati povrće i pripremiti zimnicu. Prošetali smo oko 10 sati i zabilježili nekoliko snimaka.

 

 

 

 

 

 

Josin snimak Slunja iz njegove trgovine

Rastoke večeras (foto Joso Onajdin)

Doznajemo da Papu Franju prati na Twitteru više od 40 milijuna ljudi a na Istagramu 5 milijuna. Ove podatke iznosi Tajništvo za komunikacije pri Svetoj Stolici.

Male vijesti – Danas u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju na području Tušilovića te otuđio cigarete u vrijednost većoj od 9000 kuna -javlja PU karlovačka a na graničnom prijelazu L. Petrovo selo carinici su zaplijenili kod državljanina BiH 130 kutija cigareta i kod hrvatskog državljanina 30 litara rakije! Jedan građanin je predao policiji na Krasnu tri tromblonske mine i dvije ručne  bombe. Policija upozorava da nije pametno donositi eksplozivne naprave u policijsku postaju nego prijaviti a pirotehničari će onda napravu neutralizirati.

                                  †

Preminula je MILKA BOBINAC r. Jandrić (Vilimova) iz D. Vaganca 25. Rođena je 1942. Vjenčala se s Draganom Bobinac s kojim je podigla osmero djece: četiri sina i četiri kćeri. Počast ukopa bit će joj iskazana u petak 13.10.2017. u 15.30 sati na groblju u Vagancu. Za njom žale sinovi Ivica, Mile, Marko i Tomislav, kćerke Ivanka, Sidonija, Marija i Ana, brojna unučad i rodbina. Neka Gospodin podari ovoj hrabroj majci vječnu nagradu: pokoj vječni daruj joj Gospodine!

Milka Bobinac (1942-2017)