25 godina Specijalne jedinice – Pokazalo se sunce (video) – Preminuli Anton Mlađen i Pero Radočaj

2 ožu

Povodom 25. godišnjice osnutka Specijalne jedinice policije Grom, jučer je odana počast u bazi Interventne jedinice policije u Malom Erjavcu pred spomen obilježjem i u Spomen sobi poginulim pripadnicima jedinice. Položeno je cvijeće i upaljene svijeće. Tako ni ovaj put nisu zaboravljeni oni koji  su prinijeli žrtvu života za slobodu. Uz pripadnike Interventne jedinice polaganju vijenaca bili su prisutni izaslanstvo Policijske uprave karlovačke predvođeno načelnikom Tomislavom Kotićem i izaslanstvo Udruge SJP Grom predvođeno zapovjednikom Draženom Perkovićem.

020316a

Iako je zima iza nas neki popunjavaju ponestale zalihe ogrjevom

Jutros je bilo maglovito ali se sunce probilo i uskoro je obasjalo slunjski kraj.  Pojave se oblaci i načas zastru sunce. Rascvale voćke raduju se suncu ali priželjkuju pčele kojima treba mirno i toplo vrijeme.

020316d

Pčele snimljene danas u župskom vrtu u 13.30 sati

020316c

Danas iza podneva otoplilo je pa su i pčele izišle na pašu: još nije sve u punom cvatu ali se nađe po koja rscvala rana šljiva, maslačak, tratinčica..

                                                               †

Preminuo je u 72. godini   ANTON MLAĐEN (živio u Brezovcu-Bjelovar).  Bit će pokopan 2. ožujka u 15 sati na groblju u Koritima /Rakovica/. Za njim žali rodbina.

Preminuo je u 66. godini života PERO RADOČAJ iz Cvitovića 66. Bit će pokopan na groblju u Cvitoviću 2. ožujka u 16 sati. Za njim žali sin Srećko, kći Gordana i ostala rodbina.