Zimska večer

21 velj

Danas je na slunjskom groblju pokopana Marica Močilac tragično stradala u Lapovcu u prometnoj nesreći. Suprug Milan je u bolnici zbog teških povreda. Na njih je naletilo vozilo riječkih oznaka te je u izravnom sudaru Marica na mjestu preminula. Mnogi su došli iskazati poštovanje preminuloj Marici i izraziti sućut obitelji. Nakon pogreba u župnoj je crkvi služena misa zadušnica. 

Sa pogreba Marice Močilac

Prava zimska noć u Slunju (večeras u 20.30 sati)

Stradao od strujnog udara – Jučer oko 17 sati u Ličkom Osiku, 32-godišnjak i 22-godišnjak, obojica iz Ličkog Osika, iz za sada neutvrđenog razloga ušli su u trafostanicu koja se nalazi u prostoru poduzeća u vlasništvu 38-godišnjaka iz Ličkog Osika, gdje je 32-godišnjak uslijed strujnog udara smrtno stradao. Kriminalističko istraživanje je u tijeku – javlja PU ličko-senjska.

A na području Policijske uprave karlovačke u protekla 24 sata evidentirana su tri kaznena djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.  

Ova nije prava slika Hrvatske: puno se toga dogodilo lijepog  i poticajnog u našem kraju. Teško bi bilo sve to zabilježiti.