Počela redovita nastava – Snijeg se topi – Preminuo vlč. Bogumil Dabo

5 ožu

Jutros je tmurno i vlažno a temperatura je oko ništice u Slunju. Mogućnost poledice na pločnicima, otvorenim stubištima…Postoji opasnost padanja snijega i leda sa krovova pa treba pogledati koji put prema gore. Parkirani auto na nezgodnom mjestu može biti u trenu zatrpan snijegom i oštećen. Dok se u Karlovcu i Ogulinu pripremaju za obranu od poplave toga straha u Slunju nema. Jedino bi Rastoke morale malo pojačati obranu mlinova kojom vrećom pijeska.

Danas je, nakon prekida zbog velikog snijega, nastavljena redovita nastava u osnovnoj i srednjoj školi u Slunju.

U Slunju danas kiša, snijeg, magla…

Izbliza snimljena ledenica koja visi s krova

Danas oko 14 sati slunjski su vatrogasci skidali led i snijeg koji se nadvio iznad žljebova na zgradama. Odsjekli su samo ono što visi a masa snijega ostala je na krovu: ako šećemo pločnikom ne će nam pomoći pamet nego samo sreća da nam se ne sruši na glavu pola tone snijega.

Na ovoj su zgradi vatrogasci odrezali snijeg koji je visio preko žljebova. Tko bi poskidao sav snijeg sa krovištima zgrada? To jedino može Bog kad se našali s jugom…Zato ljudi, pogledajte i gore a ne samo u zemlju!

                                †

Puni vjere u život budućega vijeka, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je u ponedjeljak, 05. ožujka 2018. u Krku, u 84. godini života i u 55. godini svećeništva, blago u Gospodinu preminuo vlč. BOGUMIL DABO. Sprovod dragog nam pokojnika bit će u srijedu, 07. ožujka 2018., a započet će misom zadušnicom u 14,00 sati u župnoj crkvi sv. Katarine u Novalji.

 Vlč. Bogumil Dabo

 

Preminula je u 86. godini života DRAGICA PAULIĆ iz Batnoge 140. Bit će pokopana 05.03.2018. u 15 sati na groblju u Cetingradu. Za njom želi kćerka Marija, sestra Jelena, unučad i praunučad

Danas u 11.30 sati na groblju u Jamadolu (Karlovac) pokopan je MILAN JURČIĆ, koji je preminuo u 63. godini života. Za njim tuguju žena Ivanka, sin Goran, kćerke Dijana i Danijela