Slunj: krštene malena Mare i Natali – Nove medalje Slunjankama

6 svi

Danas pod  misom u 11 sati u slunjskoj se crkvi osjećala posebna radost. Krštenje dviju djevojčica – Mare i Natali – pobudilo je veliko zanimanje i radost. Mare je prvo dijete Damira Grašić i Ane a Natali također prvo dijete Franje i Mirele Flanjak. Dakako, obje su djevočice iz župe Slunj. Krsni kumovi Mari bili su Nika i Bože Jović iz Zagreba a Natali kuma je bila Andreja Brajdić iz Karlovca. Ovom slavlju pridonijeli su roditelji s krizmanicima koji su danas nakon mise održali roditeljski sastanak.

Čestitke roditeljima malene Mare i Natali!

Nakon jutarnje mise održan je roditeljski sastanak s roditeljima prvopričesnika u župskoj dvorani. Na Prvu Pričest pripremaju se 22 prvopričesnika (treći razred). Prva bi Pričest bila u nedjelju iza Tijelova a to je 3. lipnja u 11 sati.

Iza mise u 11 sati također je održan roditeljski sastanak s roditeljima krizmanika (8. razred). Za krizmu se pripremaju 24 osmaša župe Slunj. Krizmu slavimo u subotu 16. lipnja u 17 sati.

Slunjanke se vratile iz Benkovca s medaljama – Lucija Bakalar i Ela Magdić iz slunjskog kickboxing kluba “Tigar” vratile su se iz Benkovca s medaljama. Naime u Benkovcu je održano Prvenstvo Hrvatske u point fightingui i kick lightu za juniore,  light contactu za starije kadete i low kicku za seniore. Lucija Bakalar došla je do pobjede  u point fightingu u kategoriji juniorki do 70 kg. a Ela Magdić u light contactu u kategoriji starijih  kadetkinja do 42 kg. Srebrnu medalju osvojila je Lorena Požega u point fightingu u kategoriji juniorki do 60 kg. Tako su Ela Magdić kadetska Državna prvakinja u light contactu,  Lucija Bakalar juniorska Državna prvakinja u pointfightingu, Lorena Požega juniorska Državna viceprvakinja u pointfightingu

 

                                    

Preminuo je u 68. godini života MILE OBROVAC. Pogreb 07.05.2028. u 12.30 sati na groblju Velika Švarča (Karlovac). Za njim žali žena Nevenka, kćerke Snježana i Sanja s obiteljima i rodbina