Hodočašće u Mariju Bistricu 7. listopada – Preminuo vlč. Ivan Macinić

2 lis

Slunjski branitelji, točnije UHBDR Slunja, Cetingrada i Rakovice, pridružuju se Nacionalnom hodočašću u Mariju Bistricu u nedjelju 7. rujna. Polazak iz Grabovca u 6.30 sati, Rakovica  u 5.40, Slunj u 7 sati. U autobusu je 50 mjesta. Prijaviti se možete na telefon 099 689 2643 (Nikola Požega) ili na porti grada Slunja 047 777102.

Nacionalno hodočašće u Mariju Bistricu organizira se od 1993.  Ovo hodočašće okuplja veliki broj vojnika i redarstvenika, ministre obrane, unutarnjih poslova te branitelja, načelnika GS i ravnatelja policije, generalne i admirale, visoke dužnosnike vojske i policije te njihove obitelji. Na ovom hodočašću često su prisutni i delegati drugih vojnih ordinarijata iz svijetu što hodočašću daje posebno duhovno ozračje i zajedništvo. .

Fotografija Slunjski branitelji.

Javljamo svim župljanima da je 29. 9. 2018. nakon duže bolesti

Danas 2. listopada na lađevačkom je groblju pokopana Kate Pleš r. Panić. Preminula je u 69. godini života. Nakon pogreba slavljena je misa zadušnica za pokojnu u lađevačkoj župnoj crkvi.

                              

Preminuo vlč. Ivan Macinić – Preminuo je u Gospodinu u 54. godini svećeništva i 79. godini života vlč.  IVAN   MACINIĆ, istarski svećenik. Oproštaj od zauzetog svećenika  bio je u Tinjanu u ponedjeljak 1. 10. 2018. u 16 sati a potom je služena sveta misa. Sjećamo ga se rado i molimo Božju dobrotu da ga nagradi životom vječnim!