Blokada stranica – Preminuo Milan Lapić

7 svi

Naši su se posjetitelji žalili zbog težeg ili onemogućenog pristupa našim stranicama. Urednik nije mogao stavljati nove vijesti zbog istih razloga. A razlog je bio hakerski napad na stranice. Naš se je administrator borio jučer i danas s neželjenim “gostima” i uspio ih za sada onemogućiti. Danas pokušavamo opet nastaviti s našim objavama…

Jutros je slunjski kraj zablistao u sunčevu sjaju. Zrak očišćen i užitak je izići u prirodu. To smo i mi učinili i napravili ovih par snimaka.  Doduše, oko 11 sati počeli su putovati bijeli oblaci ali sunce nas svako toliko pomiluje.

Obilje vode u Rastokama nakon kiša

Kod Lovinca smrtno stradao vozač – Nažalost, svaki dan do nas dopre vijest o stradavanju na cestama. Tako se jedna prometna nesreća  dogodila noćas u 00.30 sati na državnoj cesti broj 50, u mjestu Ličko Cerje, Općina Lovinac kada je 31-godišnjak iz Gračaca, upravljajući osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, iz smjera Svetog Roka u smjeru Gračaca, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom, sletio udesno van kolnika, te udario u betonski stup niskonaponske električne mreže. Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja – javlja PU ličko-senjska.

Vozilo završilo u Kupi – Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 69-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku sletio s ceste i nakon prevrtanja završio u rijeci Kupi. Vozač je smrtno stradao. Vozilo je u 20.25 sati izvučeno iz rijeke Kupe uz pomoć pripadnika HGSS-a – javlja PU karlovačka.

                             

Preminuo je u 63. godini života MILAN LAPIĆ iz Blagaja (s prebivalištem u Bariloviću). Supruga Nevenka preminula je 10. siječnja prošle godine i pokopana na blagajskom groblju. Milanov pokop je u srijedu 08.05.2019. na groblju u Blagaju u 15 sati nakon mise u župnoj crkvi. Za njim tuguju kćerke Ivana i Maja, zetovi, unuke, sestra Ankica s obitelji, rodbina i prijatelji