Kršteni Vid i Neo – Prometna kod Rastoka – Defile motorista

31 srp

Kršteni Vid i Neo – Danas se u Slunju puno toga događa. Na prvo ćemo mjesto staviti dva krštenja: kršteni su mali Neo i Vid. Ovaj događaj zaslužuje prvo mjesto! Neo i Vid su drugo dijete u roditelja. Oko njih se okupila brojna rodbina. Roditelji i kumovi su pristupili ispovijedi i Pričesti i tako dali krštenju djeteta onu ljepotu i važnost koju zaslužuje. Zanimljivo da ćemo sutra krstiti malog Josipa /treće dijete u roditelja/ a u iduću subotu čak četvero djece!).

Krštenje malenog koji nosi ime Neo

Krštenje malog Vida

Prometna nesreće kod Rastoka – U popodnevnim satima došlo je iznad Rastoka do teške prometne nesreće. Izravno su se sudarili motorkotač i osobno vozilo (clio). Motorista u ovakvim slučajevima teže prođe pa je tako bilo i ovaj put. Motorist je iz Rakovice, teško je povrijeđen ali doznajemo da  je izvan životne opasanosti. Zbog ove prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone u oba pravca kroz Slunj. Policija je regulirala promet. Vozači su morali biti strpljivi. Ovo je upozorenje motoristima kojih je u Slunju koja tisuća. Naime održava se moto susret u organizaciji slunjskog moto kluba “Poskok”.

Prometna kod Rastoka

Danas  su motoristi prošli kroz Slunj u 17 sati u svečenaom defileu. Mnogi su s uzdahom gledali ove ljepotane, pogotovo mladi. Večeras je zabavni program u bivšoj vojarni Kneja u Slunju.