U Slunju nema novozaraženih

24 ruj

Nastavlja se sunčano i ugodno vrijeme u slunjskom kraju. Posve je vedro i tiho. Lišće pomalo otpada ali još ima zelenila. Nakon jakog mraza “grane će ostati gole”. Uživamo u sunčanim danima i pripremamo se za dugu hladnu zimu.

U zadnja 24 sata u Hrvatskoj je 1291 novozaraženih od koronavirusa. U karlovačkoj županiji od toga broja je 44 zaraženih (od 246 testiranih). Po gradovima-općinama to izgleda ovako: u Karlovcu 29, u Ogulinu 1, u Dugoj Resi 3, u Ozlju 3, u Vojniću 1, u Bariloviću 2, u Cetingradu 2, u Gen Stolu 1, u Netretiću 2. Ovaj put na području Grada Slunja nema zaraženih, Bogu hvala!. 

Danas u 13 sati održava se sjednica povjerenstva za obilježavanje Dana sjećanja na progon iz slunjskog kraja 1991. godine, na poginule i nestale.

Nižu se lijepi sunčani dani u našem kraju

Riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić pozitivan – Nakon što je osjetio simptome, riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić podvrgnut je testiranju na Covid-19 a test je pozitivan. Mons. Uzinić osjeća se dobro, nije hospitaliziran i trenutačno je u izolaciji – javlja portal Riječke nadbiskupije.