Dani tihe tuge – Preminuo veterinar Davor Požega (41)

17 stu

Nižu se dani tužnog sjećanja na godinu 1991. Ovih dana pred 30 godina događala se tragedija našeg naroda: ne samo Vukovar i Škabrnja, nego mnoga mjesta prolazila su kroz jednaku tragediju a to je jedva prodrlo u javnost. Ne zato što nije bilo sluha za njihovu patnju i stradanje, nego jednostavno događaji su se nizali filmskom brzinom. Od Vukovara do Dubrovnika gađana su mnoga mjesta. Prognanici su stizali u slobodni dio Hrvatske. Broj prognanika popeo se na 600.000. Neki su analitičari procjenjivali da nemamo mnogo šanse. Ali, progovorio je otpor srcem i umom. Goloruki narod platio je veliku cijenu za slobodu i mir. Spomenimo samo da je ubijeno preko 400 djece!

 

Danas se u centru Slunja nudi cijepljenje

Umjesto sutra (četvrtak) u Slunju je danas sajam

                    

Nenadano je preminuo je u 41. godini života DAVOR POŽEGA iz G. Popovca 11, Slunj. Njegova prerana smrt pogodila je čitav slunjski kraj. Davor je, uz društveni rad, bio obljubljen u okolici kao veterinar. Nije mu bilo nikad teško izići na poziv i pružiti stručnu pomoć i savjet.  Oženjen je i otac dvoje djece. Radovao se obitelji i u njoj nalazio uporište i motivaciju za rad. Vjerovali smo da će pobijediti moždani udar. Nažalost, napori liječnika nisu pomogli. Davor je preminuo u bolnici. 

Pogreb je predviđen u subotu 20.11.2021. u 15 sati. Za njim tuguje supruga Kristina s djecom, Mati Mare, otac Mijo, brat Damir s obitelji, sestra Mirela s obitelji i čitav slunjski kraj. Pokoj vječni daruj mu Gospodine  a njegove najmilije utješi vjerom u uskrsnuće i život vječni.

Davor Požega (1980 – 2021)