Molitva za mir u Ukrajini . Ispovijed u Lađevcu, Cvitoviću i Cetingradu – U Slunju u 19 sati korizmeni koncert

7 tra

Ne možemo mirno spavati dok naša braća u Ukarjini žive pod granatama, Gladni i žedni, u podrumima, u strahu nadaju se protiv svake nade. Pomahnitali agresori pokazuju kukavičluk: nije junaštvo ubijati žene, starce, djecu, razarati stambene četvrti. To rade kukavice.,,

Istovremeno slobodoljubvi svijet ne prestaje na sve moguće načine zaustaviti strahote koje se događaju u Ukrajini. Agresor ne prestaje užasnim razaranjem pokoriti zemlju. Kršćanski svijet ne prestaje moliti. Papa Franjo poziva na molitvu. Tiho u svojim domovima, ali i na trgovima i u crkvama narod se moli za mir.  

Sajam u Slunju – Danas je lijep sunčan dan u slunjskom kraju. Četvrtak je posebni dan u Slunju. Mnogi trgovci izložili su svoju robu od ranog jutra. Sajam četvrtkom nastavlja svoju tradiciju.

Danas u Slunju sajam

Danas korizmena ispovijed – pokorničko slavlje – u Lađevcu u 16 sati, nastavak u Cvitoviću u 17 sati te u Cetingradu u 18 sati. Šestorica svećenika bit će na raspolaganju Bojem narodu. A sutra u petak 8. travnja od 16 sati do 18 sati u Slunju!

Korizmeni koncert večeras u 19 sati – Večeras u 19 sati u župnoj crkvi u Slunju koncert potresnih korizmenih napjeva: Uz domaćine, mješovitu grupu “Lovor” iz Slunja, pridružit će se gosti iz Mostanja /Karlovac/