Pošteđeni smo tuče – Preminula Nada Ugarković

14 lip

Jučer je proslavljen sv. Ante u mnogim zajednicama ne samo u domovini…Sinoć je nogometna reprezentacija razveselila domovinu pobjedom nad Francuskom: pobijedili su Francuze, svjetske prvake,  u Parizu s jedan prema nula!  Imamo razloga radovati se!

Papa je odgodio putovanje u Kongo i Južni Sudan zbog zdravstvenih poteškoća. “Doista, u mojim godinama nije tako jednostavno poći u misiju! Ali vaše molitve i vaš primjer daju mi hrabrosti, te se pouzdajem da ću moći posjetiti te narode koje nosim u srcu”…kaže sv. Otac.

Pošteđeni smo tuče – Započeli smo  još jedan ugodan dan. Noćas je pala obilna kiša u našem kraju ali, hvala Bogu, nije bilo nevremena s tučom kao što čujemo da je bilo u Zagorju.  Sinoćnje “krvavo” nebo nad Slunjem pomalo nas je uznemirilo.   

Sinoćnje nebo nad Slunjem

Grupa mladih ljudi sinoć je pokosila travurinu oko crkve i dvorane. Pripremamo se za Krizmu u iduću nedjelju i Prvi Pričest nedjelju iza Krizme!

                           

Preminula je s vjerom u uskrsnuće u 69. godini života NADA UGARKOVIĆ r. Filipčić iz Slunja. Pogreb u srijedu 15.06.2022. u 15 sati na slunjskom groblju. Za njom žali suprug Tomo, kćerke Irena i Gordana s obitelji, rodbina