Kickboxing kup Slunj Open 2016. – Vozio 237 km na sat

11 lip

Danas u 10 sati u športskoj dvorani u Slunju počeo je kickboxing kup SLUNJ OPEN 2016. Nakon što su se postrojile ekipe iz 21 kluba odsvirana je državna himna. Organizator i domaćin ovog međunarodnog kupa je slunjski klub “Tigar”. Duša ovog kluba Milenko Bosanac pozdravio je sudionike takmičenja (pozdravio je i župnika koji prati ova takmičenje). Nikola Živčić, predsjednik športskih udruga Grada Slunja, proglasio je kup-takmičenje otvorenim. Evo klubova koji sudjeluju: Odžak, BTI Zabok, Budokai Labin, Croatia Sisak, Draga, KBC Bihać, KBK DRAGON&SOKOL Sisak, Krapina, Kutina, LAV, MOSLAVAC, Ninja, Polača, Predator Pazin, Pretorian, Sv. Zoilo Zadar, Tigar, Tigar Slunj, Tomislav Gym iz Slavonskog Broda, Velebit, Wushu klub Kobra Glina. Ukupno blizu 200 takmičara. Nakon otvaranja odmah su počele borbe po kategorijama. Bili su zanimljivi oni najmlađi (6 godina). U dvorani se osjetio športski duh, čulo se bodrenje, pojedinci su pokazali vještinu i žar borbe. Rezultate ćemo znati iza 19 sati . Ne sumnjamo da će slunjski “tigrovi” i ovaj put ukrasiti vitrine svoga kluba novim peharima. 

1106161a

Treba malenog pripremiti: obući i ohrabriti

1106161b

Postrojene ekipe iz 21 kluba

 

1106161c

Milenko Bosanac neumorno radi kao trener, organizator…

1106161f

 

1106161g

U subotu 11. lipnja 2016. godine održan je 4. Internacionalni kickboxing kup „Slunj Open“ na kojem je nastupilo 205 natjecatelja iz 21 kluba iz Hrvatske i BIH.
Na turniru je nastupilo i 18 članova KBK „Tigar“ Slunj koji su postigli slijedeće rezultate:
LORENA POŽEGA……dvije zlatne medalje i proglašena najboljom kadetkinjom turnira
ELA MAGDIĆ…………dvije zlatne i brončana medalja
VIKTORIJA KAMPIĆ…dvije zlatne medalje
NIKOLINA POŽEGA…zlatna i srebrna medalja
TONI VUKOVIĆ………zlatna medalja
IVA VUKOŠIĆ………..zlatna medalja
LARA RADOČAJ…….srebrna i brončana medalja
LUCIJA BAKALAR…..srebrna i brončana medalja
IVAN KATIĆ………….srebrna medalja
FRAN CINDRIĆ………srebrna medalja
DINO POŽEGA……….brončana medalja
JAKOV RENDULIĆ….brončana medalja
EMA KATIĆ………….brončana medalja
LOVRO ŠTEFANAC…brončana medalja

Još su nastupili: Josip Cindrić, Mislav Matanić, Antoni Obrovac i Gabriel Močilac ali su unatoč dobrim borbama poraženi u kvalifikacijama. Više sreće drugi put.

KBK TIGAR PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI KLUB TURNIRA U POINT FIGHTING, DOK JE UKUPNO ZAUZEO VISOKO TREĆE MJESTO

Vozio 237 km/sat – Ovih dana policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na dijelu autoceste A-1, smjer Split, između Gospića i Zira, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h, zaustavili su 30-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila, kojemu je uređajem za mjerenje brzine „Traffivision“ utvrđena brzina od 237 km/h. Vozač je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije na području RH u trajanju od 3 mjeseca.

IZ ALBUMA 1996:

1106165bb

Prije 20 godina u spaljenoj slunjskoj crkvi