Nakon 10 godina stranice u novom ruhu

22 sij

Pred 10 godina pojavile su se naše stranice na adresi www.slunj-crkva.hr . Godine 2005. u srpnju prvi tekstovi i fotografije najavili su jednu od mnogih stranica. Obično pojedinci ili grupe pokrenu stranice, uređene grafički i sadržajno vrlo dobro. Međutim na njima stoji neka informacija i fotografija mjesec dana. Posjetitelj se više i ne vraća na takvu stranicu. Naše su stranice započele skromno ali su svaki dan bile snabdjevane vijestima iz slunjskog kraja. Posjećivanje stranica raslo je i postiglo respektabilan broj posjeta. Dnevno bude 30 do 40 tisuća hitova, mjesečno oko 1,300.00 a u 2015. godini bilo je 14,098. 010 hitova. Ako se poigramo brojkama i pođemo od podatka da su svaki dan objavljene 4 fotografije, onda bi u 10 godina bilo objavljeno 14.600 fotografija. Dodajmo tome tekstove koji su bilježili događanja u društenom, vjerskom, kulturnom i športskom životu, onda dolazimo do zanimljivih podataka.

Nakon deset godina odlučili smo naše stranice redizajnirati. Posjetitelji su navikli na dosadašnje stranice koje su bile tako jednostavne. Ovih će se dana pojaviti iste stranice u drugačijem ruhu. Čitatelje i posjetitelje ne treba ništa brinuti: adresa ostaje ista samo će se pojaviti drugačije oblikovane stranice. Nastojat ćemo neke događaje popratiti video-snimcima. Prijedoge, pohvale i pokude, možete poslati na e-mail: mile.pecic@ka.t-com.hr .

Ovaj veliki posao ne bi išao bez suradnika. Ovom prilkom zahvaljujem svima koji su nesebično odvojili koji trenutak slobodnog vremena kako bi poslali vijest, fotografiju. Posebno zahvaljujem našim ministrantima koji su s foto-aparatom u ruci zabilježili događaje u crkvi i oko crkve.

Na kraju pozdravljam naše čitetelje diljem svijeta, zahvaljujem na njihovoj podršci i očekujem dalnju suradnju. Mile Pecić, urednik

2201161b

Klikom ha fotografiju ista se može povećati

 

2201161d

 

2201161a